Sárközy-György

„A folyamatos képzésekkel ösztönzik szakmai fejlődésemet!”

Sárközy György – üzletvezető helyettes

2010 óta az Eurest munkatársa

Számtalan egyéb partner mellett a Semmelweis Egyetemet is kiszolgálja az az egység, amelyikhez Sárközy György 2010 végén csatlakozott. Kezdetben egyfajta összekötőként működött az egyetemi dietetika és a konyha között, feladata volt a régi kapcsolatokon javítani és újakat kialakítani, de a betegélelmezés teljese felügyelete is hozzá tartozott. Ekkor még műszakvezető pozícióban látta el teendőit, alig néhány hónap múlva azonban konyhafőnökké nevezték ki. „Újdonság, hogy ennyi ember van a kezem alatt, nagyon összetett dolog ilyen sok embert ellátni” – magyarázza.

„Újításainkért megkaptuk az év legfejlődőképesebb egysége címet!”

Mivel a szállodaiparból érkezett, nem igazán volt rálátása, hogyan működik a közétkeztetés, mégis mindig pozitív visszajelzés érkezett a csapat munkájára. „Állandó elégedettségi felmérés van az egyetem részéről, amikből rendre kiderül: elégedettek a szolgáltatásainkkal. Sok újításunkért megkaptuk az év legfejlődőképesebb egysége érdemét, vele egy trófeát, ami kint van az étteremben” – teszi hozzá büszkén.
Persze mindent meg is tesz azért, hogy partnereik igényeinek ő és csapata is megfeleljen. Hogy felügyelni tudja, a kórházi betegek valóban a diétájuknak megfelelő összetevőkből készült ételeket kapják, elvégezte az Eurest diétásszakács-képzését. Nagy álma, hogy kijusson az anyavállalat egyik angliai egységébe, hogy annak működéséből ötleteket merítve fejleszthesse az itthoni üzletmenetet. Tudja, hogy cége támogatja céljait, örül neki, hogy teljesítményét elismerik, és folyamatos képzésekkel ösztönzik szakmai fejlődését.


Meggyőzték, hogy ez egy jó munkahely?  Jelentkezzen