budapesti regios elodonto

Az Eurest csapata nyerte az OKÉS szakácsverseny budapesti elődöntőjét

budapesti regios elodonto 2Október 7-8. között rendezték meg a Közétkeztetési Szakácsverseny budapesti régiós elődöntőjét, melyen kollégáink, Horváth György és Maros András képviselték az Eurestet. És nem is akárhogyan! A remek páros a budapesti elődöntő 1. helyezését hozta el!

A nyertes menü a következő volt: selymes csicsóka krémleves, harcsafilé savanyított zöldségekkel és paraj Veloutéval, valamint spárgás-epres krémes.

A zsűri 52 ponttal értékelte a fiúk teljesítményét. Hatalmas öröm számunkra, hogy Vomberg Frigyes külön kiemelte az Eurest csapatot. Extra dicséretet kapott a főétel: a zöldségek remekül el voltak találva, kellően roppanósak voltak, és megfelelő volt a savanyúság is. Pontlevonást az alulfűszerezés miatt kaptak – ezen azonban a 2018. februárjában megrendezett döntőn könnyen tudnak korrigálni.

A páros az összesített 89 ponttal, harmadik helyen jutott be azon legjobb 12 csapat közé, melyek majd a döntőben mérik össze tudásukat.

András és Gyuri kitartó, több hónapos munkával érték el ezt az eredményt. Sok próbafőzés, ötletelés áll mögöttük. Köszönjük fáradozásukat és gratulálunk a csillogó aranyéremhez, valamint a döntőbe jutáshoz!