Takács József

„Az Eurest támogatja céljaimat, hogy ételszobrászként is kiteljesedjem!”

Takács József – üzletvezető-helyettes és raktárvezető

2008 óta az Eurest munkatársa

Takács József nevét Eurest-es berkekben mindenki ismeri! Zöldségekből, gyümölcsökből, kókuszzsírból, sajtból, tésztából varázsol fogyasztásra alkalmas dekorációkat. Ételszobrászként számtalan elismerést zsebelt már be: több nemzetközi versenyen való szereplésén túl egy olimpiai bronz és egy világbajnoki ezüst büszke tulajdonosa is! Akárhova is megy kiállításra, József viszi magával munkahelye jó hírét, és természetesen az Eurest saját és céges rendezvényein is feltűnnek alkotásai.

„Az Eurestnél kitartó munkával biztosan eléri a céljait az ember!”

József nagy elánnal sorolja, mennyi embernek tartozik köszönettel Eurestnél azért, hogy mesterségében idáig eljuthatott. „Alkotásaimat még az igazgató úr is elismeri, és ez nagyon jó érzés. Mindig büszkeséggel tölt el, hogy ilyen kollégákkal és felettesekkel dolgozhatom együtt, akiknek fontosak a céljaim! Munkahelyem a versenyeken való részvételeimet anyagilag is támogatja.”

József most üzletvezető-helyettes és raktárvezető pozíciót tölt be. Ahogyan munkáltatója szem előtt tartja az ő álmait, ugyanúgy ő is szívén is viseli az Eurest mindennapos fejlődését. Azt mondja, nem szeret kizökkenni a munkahelyi mindennapokból. „Amikor 2008-ban szakácsként ide kerültem, igyekeztem megmutatni a tanulóknak, amit tudtam, és magam is szeretek tanulni mind a mai napig. Nagy öröm számomra, hogy neves külföldi mesterektől is tanulhattam. Engem mindig az új kihívások, a megoldandó feladatok éltetnek. Az Eurest pedig egy megbízható, korrekt munkáltató, ahol kitartó munkával az ember biztosan eléri a céljait!”

 


Meggyőzték, hogy ez egy jó munkahely?  Jelentkezzen