Nikolics Csaba

Fogyatékosság-barát Munkahely Díjátadó 2016

15043549_563511870504303_2893132864423985152_n2016. december 3-án, a Fogyatékos Emberek Világnapján került megrendezésre immár nyolcadik alkalommal a Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerés ünnepélyes díjátadója. A díjátadóra azok a cégek kaptak meghívást, akik elköteleződtek és lépéseket tettek a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásának irányába. A délutáni díjátadót a “Jobb Velünk a Világ!” Gálaestja követte, melyet a Nem Adom Fel Alapítvány, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Salva Vita Alapítvány, a Kézen Fogva Alapítvány és a Szimbiózis Alapítvány közösen rendezett. Az esti eseményen kerültek átadásra 2016. évi Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerés különdíjai. Az est kiemelt célja volt, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi integráció fontosságára, továbbá arra, hogy a fogyatékos emberek rendkívüli értékeket képesek adni a társadalomnak, és közös feladatunk számukra ehhez minél több lehetőséget teremteni.

Fogyatékkosság Barát PlakátAz Eurest Kft. az idén már a harmadik alkalommal vehette át a Salva Vita Alapítvány, az Amerikai Kereskedelmi Kamara és a Szövetség a Kiválóságért által alapított Fogyatékosság-barát Munkahely díjat. A Díj nem jár automatikusan: pályázni kell, majd kétévente megújító auditon kell részt venni, mely során bemutatjuk, a bizottság pedig értékeli a fogyatékkal élők munkaerő piaci integrációja érdekében tett gyakorlatunkat.

A díjat a cég arca a kampányban Nikolics Csaba az Office Garden mindig jókedvű éttermi munkatársa és Kaszás Helga az Eurest Kft. HR igazgatója vette át.