kampány plakát

Kampány a fizikai munka megbecsüléséért

fizikaimunka megbecsüléseNem kevesebb, mint 102 vállalat, köztük az Eurest Kft. is csatlakozott az országos Köszönjük Neked! kampányhoz, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet a fizikai dolgozók megbecsülésének fontosságára és megköszönjék értékes munkájukat.

Komoly kihívást és országos problémát jelent a fizikai munkások toborzása és  megtartása. Sajnos manapság nem „divat” fizikai munkát végezni, pedig ha jobban  belegondolunk  enélkül  megállna  a mindennapi élet. HRC Group munkaerő közvetítő szakemberei a probléma érzékeltetésére országos kampányt hirdettek,  amely során fotósorozatban mutatták be a csatlakozott cégek fizikai munkásait. A cégek és a program szervezőinek az a célja, hogy  pozitív irányba változtassanak a fizikai munkát végzők megítélésén és megköszönjék értékes munkájukat.
A plakáton mosolygó munkatársunk Zsuzsa hihetetlen vendégszeretete, jókedve, önfeledt humora miatt  üde színfoltja a kávézónknak. Vendégeink körében nincs olyan, akinek ne csalna mosolyt az arcára. Ezért is lett cégünk arca a “Köszönjük Neked” fizikai munka elismerésére indult kampányban.

Köszönjük Neked Zsuzsa, hogy egészséges finomságokat ehetünk!

Bővebben a programról