Munkatársaink

Munkánk, sikerünk alapja a több mint 1200 munkatársunk elszántsága és elkötelezettsége.

Társak vagyunk a munkában

Nálunk csapatmunka van, együtt örülünk az eredményeknek, osztozunk a sikerekben. Munkatársaink számára fejlődési lehetőséget és tudásmegosztási fórumot biztosítunk.

100 kiváló ötlet

A program célja, hogy a jobbító ötletek, a jó gyakorlatok teret és publicitást kapjanak, bevezetésre és elismerésre kerüljenek. Legnagyobb kincsünk: a Munkatársaink.

E-tanfolyam

Munkatársaink számára számos képzést biztosítunk. Az évenkénti képzéseket - mint munka- és élelmiszerbiztonság, üzleti magatartási és etikai kódex -, e-oktatás formájában áll rendelkezésre.

Gyakornoki program

Napjainkban alapvető elvárás a munkáltatók számára - a pályakezdőknél is - a szakmai tapasztalat. Hogyan szerezhető ez meg? Például gyakornoki programokban való részvétellel.

Képben

Színes magazinunkban áttekintjük az év legfőbb eseményeit, beszámolunk eredményeinkről, éttermeink életéről. A magazin nyomtatott példányát minden munkatársunk megkapja.

A te hangod

Kétévente munkatársi elkötelezettségi felmérést végzünk, hogy jobban megismerjük kollégáink véleményét működésünkről, hogy meglássuk, milyen területeken vagyunk jók és mely területen szükséges még fejlődnünk.

FOGYATÉKOSSÁG-BARÁT MUNKAHELY

2012. jogosultak vagyunk a Fogyatékosság-barát munkahely logó használatára. Nyitottak vagyunk, a sokszínűség mind vendégeik, mind munkatársaink számára érték. Bővebben ›

SpeakUp

Hisszük, hogy a felelős és etikus működés kulcsfontosságú vállalatunknál. Etikai vonalunkon munkatársaink szóvá teszik és azonosítják aggodalmaikat, így az etikátlan és törvénytelen viselkedést. Ezáltal építhetjük a vállalatunkba vetett bizalmat.

Szívesen dolgoznál nálunk?   Lépj tovább Karrier Centerünkbe!

Szeretne többet megtudni alkalmazottainknak szóló programjainkról? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!