Egészség és környezet

Friss, egészséges és biztonságos ételek

A kímélő konyhatechnológiai eljárások segítenek megőrizni az ételek értékes tápanyagtartalmát. Az ételek ízesítése friss és szárított fűszernövényekkel történik. Az ételek kizárólag növényi zsiradékok felhasználásával  készülnek, és nem tartalmaznak iparilag előállított, részlegesen hidrogénezett növényi zsiradékot (transz-zsírsavat).

Gyermek- és betegélelmezési tevékenységünket dietetikusok felügyelik, és garantálják a Közétkeztetési Rendeletben megfogalmazott előírások teljesülését.

Szigorú szempontok szerint választjuk ki, és rendszeresen auditáljuk élelmiszer-beszállítóinkat, ezáltal biztosítjuk az alapanyagok nyomonkövethetőségét.

Környezetünk védelme érdekében a használt étolajból üzemanyagot, az ételmaradékból gázt állít elő hulladékújrahasznosító alvállalkozónk. Több éttermünkben szelektíven gyűjtjük a fém-, műanyag- és papírhulladékot.

Szeretne többet megtudni ételeink biztonságáról és konyhai eljárásainkról? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!