Mindhárom csapatunk ott van a KÖSZ márciusi döntőjébenA 2021/22-es évben is kiírásra került az országos Közétkeztetési Szakácsverseny - röviden KÖSZ. Mint minden alkalommal, idén is fontosnak tartjuk, hogy megmutassuk magunkat és tudásunkat ezen a számunkra kiemelten fontos eseményen, hisz a közétkeztetés a fő profilunk. Három csapatunk is nevezett a versenyre, és nagy örömünkre mindannyian bejutottak a tavaszi országos fináléba, ráadásul az Eurest Budapest csapata az első helyen!

Csapataink:
Eurest Budapest: Kovács Flóra, Fábián Erika, Bartos Péter, Balázs Attila
Versenymenüjük: Hideg pisztráng tekercs, salátával és tormás zöldborsópürével, Ropogós göngyölt sült császár, sütőtökkrémmel, gyökérzöldségekkel és káposztás fánkkal (képünkön), és Aszalt szilvás rétes síp, erdei öntettel és mézes joghurttal.
Eurest Coca-Cola: Lendvai Zoltán, Gurbai Balázs, Jenei Norbert Ödön, Harkai Bence
Versenymenüjük: Korhely burgonya puding csörögével és füstöl busával, Bőrös malaccsászár birsalmalekváros fánkkal, Tökös-mákos rétes mai változatban
Eurest Hankook: Jónás Norbert, Nemes Mária, Kovács Dániel, Király Bence
Versenymenüjük: Csicsókakrémleves körtével, mogyoróval, homoktövis gyöngyökkel, Kemencés szárnyas vagdalt vöröskáposzta textúrákkal, burgonya krémmel töltött ördögpirulával, Illatos tökhab máklinzer forgáccsal,  erdei bogyós lekvárral.

Az élő döntőre a Sirha szakmai rendezvényen kerül sor 2022. március 22-24 között. Sok sikert kívánunk mindhárom csapatunknak!

Budapesti csapatunk főétele