Eurestes éremeső a Közétkeztetési Szakácsversenyen

Örömmel osztjuk meg a jó hírt: A KÖZÉTKEZTETÉSI SZAKÁCSVERSENY országos döntőjén ELSŐ és MÁSODIK helyen is Eurest csapatok végeztek! Harmadikként induló csapatunk pedig különdíjat nyert! A budapesti csapat – Horváth György Lajos és Maros András – az ARANYÉRMET, a győri csapat – Balázs Attila és Szabó Béla – az EZÜSTÉRMET hozták el! Az Eurest pécsi … Tovább

Business Superbrands 2017

„A Business Superbrands díjat ma délelőtt kaptuk kézhez. Mindig öröm elismerést kapni, egy jó cikket, egy pozitív kommentet olvasni.

Fogyatékosság-barát Munkahely Díjátadó 2016

2016. december 3-án, a Fogyatékos Emberek Világnapján került megrendezésre immár nyolcadik alkalommal a Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerés ünnepélyes díjátadója.

Kampány a fizikai munka megbecsüléséért

Nem kevesebb, mint 102 vállalat, köztük az Eurest Kft. is csatlakozott az országos Köszönjük Neked! kampányhoz, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet a fizikai dolgozók megbecsülésének fontosságára és megköszönjék értékes munkájukat.

Fogyatékosság-barát munkahely

Az Eurest idén második alkalommal pályázik a Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerésre. Néhány példa az elmúlt két év programjából:

Az Eurest Specmentor programot hozott létre, melynek keretén belül az új –hallássérült – dolgozók…