Elkészült az éves energetikai szakreferensi riportunk
Cégünkre jellemző energiahatékonysági szemléletmódunknak megfelelően elkészült a 2017-es éves energetikai szakreferensi riportunk. 0617_EUREST_Étteremüzemeltető_Kft_EVES_ESZR_RIPORT
Cégünkre jellemző energiahatékonysági szemléletmódunknak megfelelően elkészült a 2017-es éves energetikai szakreferensi riportunk. 0617_EUREST_Étteremüzemeltető_Kft_EVES_ESZR_RIPORT
A „Főzzük körbe Magyarországot kórházainkban” országos program azzal a szándékkal jött létre, hogy megmutassa: a kórházi élelmezés is lehet finom és tápláló.
Örömmel osztjuk meg a jó hírt: A KÖZÉTKEZTETÉSI SZAKÁCSVERSENY országos döntőjén ELSŐ és MÁSODIK helyen is Eurest csapatok végeztek! Harmadikként induló csapatunk pedig különdíjat nyert! A budapesti csapat – Horváth György Lajos és Maros András – az ARANYÉRMET, a győri csapat – Balázs Attila és Szabó Béla – az EZÜSTÉRMET hozták el! Az Eurest pécsi … Tovább
Október 7-8. között rendezték meg a Közétkeztetési Szakácsverseny budapesti régiós elődöntőjét, melyen kollégáink, Horváth György és Maros András képviselték az Eurestet. És nem is akárhogyan! A remek páros a budapesti elődöntő 1. helyezését hozta el!
„A Business Superbrands díjat ma délelőtt kaptuk kézhez. Mindig öröm elismerést kapni, egy jó cikket, egy pozitív kommentet olvasni.
Olvassa el a cikket
„A Föld édesvízkészlete nem kifogyhatatlan, körforgásának és tisztaságának megőrzése érdekében azonban nagyobb figyelmet kell szentelnünk környezetünk védelmére is….”
2017. február 10-én, végéhez ért az Eurest Kft. első betanított szakács képzése, amelyet 2016 őszén indítottunk, azzal a szándékkal…