Karrier Center

LEENDŐ MUNKATÁRSAINKNAK

Keresünk

icon-hr-chef

CHEF / SZAKÁCS

Itt stabil, megbízható, kiszámítható munkalehetőséget találsz. Van fejlődési lehetőség! Sokat lehet tanulni egymástól és a különféle képzéseken is! Valóban fókuszban van az egészségtudatosság! Nemcsak beszélünk róla, hanem tényleg teszünk is érte!

Jelentkezz most!

icon-hr-kave

ELADÓ / BARISTA

Itt stabil, megbízható, kiszámítható munkalehetőséget találsz. Az Eurestnél jó a csapatszellem, itt igazán tudunk együtt dolgozni! Számíthatunk egymásra! A munka lehet változatos, a cég rugalmas. Ez egy modern cég.

Jelentkezz most!

icon-hr-staff

AKADÁLYMENTES MUNKAKÖRÖK

Keressük megváltozott munkaképességű leendő munkatársainkat.

Jelentkezz most!

MIÉRT JÓ AZ EURESTNÉL DOLGOZNI?

Megbízható

Megbízható, stabil háttérrel rendelkező multinacionális cég.

Tervezhető szabadidő

Tervezhető munkarendet, szabad hétvégét, illetve ünnepnapokat biztosít.

Biztonság

Éttermei, konyhái biztonságosak és jól felszereltek.

Egészség

Kiemelten nagy hangsúlyt fektet az egészségtudatos táplálkozásra, az élelmiszerek biztonságára és az egészség védelmére. Ezek a vezérelvek a munkafolyamatok egészét átszövik.

Tanulás

Képzési és fejlődési lehetőséget biztosít munkatársai számára.

Vélemény

Fontos az itt dolgozók véleménye.

Teljesítmény

Elismeri a teljesítményt.

Csapat

Nálunk csapatmunka van, együtt sírunk, együtt nevetünk, együtt örülünk sikereinknek, s osztozunk sikereinkben. Munkatársaink számára fejlődési lehetőséget és tudásmegosztási fórumot biztosítunk.

Fogyatékosság-barát munkahely

2012. jogosultak vagyunk a Fogyatékosság-barát munkahely logó használatára. Nyitottak vagyunk, a sokszínűség mind vendégeik, mind munkatársaink számára érték. Bővebben ›

Karrier sztorik

„A folyamatos képzésekkel ösztönzik szakmai fejlődésemet!”

Számtalan egyéb partner mellett a Semmelweis Egyetemet is kiszolgálja az az egység, amelyikhez Sárközy György 2010 végén csatlakozott. Kezdetben egyfajta összekötőként működött az egyetemi dietetika és a konyha között, feladata volt a régi kapcsolatokon javítani és újakat kialakítani, de a betegélelmezés teljese felügyelete is hozzá tartozott. Ekkor még műszakvezető pozícióban látta el teendőit, alig néhány hónap múlva azonban konyhafőnökké nevezték ki. „Újdonság, hogy ennyi ember van a kezem alatt, nagyon összetett dolog ilyen sok embert ellátni” – magyarázza.

„Az Eurest támogatja céljaimat, hogy ételszobrászként is kiteljesedjem!”

Takács József nevét Eurest-es berkekben mindenki ismeri! Zöldségekből, gyümölcsökből, kókuszzsírból, sajtból, tésztából varázsol fogyasztásra alkalmas dekorációkat. Ételszobrászként számtalan elismerést zsebelt már be: több nemzetközi versenyen való szereplésén túl egy olimpiai bronz és egy világbajnoki ezüst büszke tulajdonosa is! Akárhova is megy kiállításra, József viszi magával munkahelye jó hírét, és természetesen az Eurest saját és céges rendezvényein is feltűnnek alkotásai.

„A generációs különbségek nálunk előnyként jelentkeznek.”

Változatos munkakört tölt be Kiss Barbara, aki toborzással és kiválasztással foglalkozik az Eurestnél. Ő az, aki segíti az új belépő kollégák beilleszkedését, míg képzésekkel kapcsolatos adminisztratív teendőket is ellát. Fontosnak tartja, hogy azonosulni tud a szervezet küldetésével, ami nemcsak motiválja, de a nehezebb pillanatokon is átlendíti.