Megoldások

100 kiváló ötlet

A program célja, hogy a jobbító ötletek, a jó gyakorlatok teret és publicitást kapjanak, bevezetésre és elismerésre kerüljenek. Legnagyobb kincsünk: a Munkatársaink.

Mágneskártyás gyorsfizetés

Vállalati mágneskártyájára vagy az Eurest által biztosított törzsvásárlói kártyára töltött egyenlege terhére gyorsan és készpénzkímélő módon vásárolhat.

Chef Klub

Az Eurestnél fontosnak tartjuk, hogy szakácsaink ismerjék az aktuális trendeket, a legkorszerűbb technológiákat és konyhai berendezéseket. A Chef Klub kiváló fóruma a tudás megosztásának és új termékek kidolgozásának, bemutatásának is.

E-tanfolyam

Munkatársaink számára számos képzést biztosítunk. Az évenkénti képzéseket - mint munka- és élelmiszerbiztonság, üzleti magatartási és etikai kódex -, e-oktatás formájában áll rendelkezésre.

Express pénztár

Az Expressz pénztárat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, ahol több fizetési mód közül választhatnak a vendégek és ezek között az úgynevezett belső mágneskártya is szerepel, mint fizető eszköz.

Gyakornoki program

Napjainkban alapvető elvárás a munkáltatók számára - a pályakezdőknél is - a szakmai tapasztalat. Hogyan szerezhető ez meg? Például gyakornoki programokban való részvétellel.

Informatikai rendszer

Az Eurest integrált áruforgalmi és pénztári informatikai rendszerében a beszerzéstől az értékesítésig nyomon követhető az alapanyagok és áruk útja. Minden készételhez egyedi receptúrát készítünk, mely az alapanyagokon kívül az ételek beltartalmi értékeit is tartalmazza, így például a kalória-, zsír-, rost vagy sótartalmat.

Képben

Színes magazinunkban áttekintjük az év legfőbb eseményeit, beszámolunk eredményeinkről, éttermeink életéről. A magazin nyomtatott példányát minden munkatársunk megkapja.

Segíts fejleszteni

A vendégeink véleményének megismerése rendkívüli jelentőségű számunkra. A Segíts Fejleszteni program célja, hogy minél többet és minél előbb megtudjunk arról, hogy mitől lennének még elégedettebbek a vendégeink.

Temátikus promóciók

Szezonális friss alapanyagokból készülő hideg és meleg ételek, havonta megújuló ízletes szendvicsek és az évszakra jellemző hideg és meleg italok az Eurest éttermeiben és kávézóiban.

A te hangod

Kétévente munkatársi elkötelezettségi felmérést végzünk, hogy jobban megismerjük kollégáink véleményét működésünkről, hogy meglássuk, milyen területeken vagyunk jók és mely területen szükséges még fejlődnünk.