Biztonságos alapanyagok

Az általunk előállított, fogyasztásra kész ételek, élelmiszerek minőségét az azokhoz felhasznált alapanyagok minősége, valamint a felhasználás során alkalmazott technológia és eljárások összessége határozza meg.

Vállalatunknál külön Beszerzési igazgatóság felügyeli a teljes áruellátási lánc folyamatát. Kizárólag beszerzői hálózatunkon keresztül, az előírt beszállítóktól, és azoktól is csak az engedélyezett alapanyagokból válogatva van lehetőség árurendelésre, biztosítva ezzel az áru teljes életútjának nyomonkövethetőségét, kezdve a gyártói termelés-előállítástól a logisztikai rendszeren át egészen a felhasználásig.

A termék életútjának teljes és pontos ismerete nemcsak az alapanyag megfelelő minősége szempontjából fontos, hanem fogyasztóink, vendégeink egészségvédelme érdekében is. A terméknyomonkövetés részletesen kidolgozott rendszerét szállítóinktól is elvárjuk, és auditok alkalmával sok egyéb szempont mellett ellenőrizzük is. Ezzel biztosítjuk, hogy egy esetleges gyártói, hatósági, vagy bármely más okból történő termékvisszahívás esetén a teljes reakcióidőnk az egész hálózatra kiterjedően a lehető legminimálisabbra csökkenjen.

Az alapanyagok fejlesztése, az innováció, a szezonalitás már a beszerzésnél is kulcskérdés. Rendszeres és közös fórumokat tartunk meglévő és új beszállítókkal ennek érdekében.

Szeretne többet is megtudni ételeink minőségéről és az élelmiszerbiztonságról?