Étel és szolgáltatásminőség

Az Eurest Üzemeltetési igazgatósága az éttermek vezetőin és konyhafőnökein keresztül közvetlen befolyással bír az ételek minőségének magas színvonalára. Munkatársaink felkészültsége a minőség kulcsa, ezért szaktudásukat az Eurest tréningprogramjának keretében rendszeresen fejlesztjük. Buday Péter, az Eurest kreatív chefje és tanácsadója az éttermeink rendelkezésére bocsátott több száz receptjének átadásával már évek óta képzi chefjeinket. Az egészséges táplálkozás iránti hatalmas vásárlói igény kielégítésére a diétásszakács-képzés harmadik évfolyamát indítottuk el 2014-ben az Eurestnél.

A termelési folyamatok hatékonyságát LEAN szemléletű menedzsment eszközökkel támogatjuk. Éttermeink kiszolgálási sebességét szintén a LEAN értékrendet alapul véve fejlesztjük.

Vendégeink véleményének megismerése rendkívüli jelentőségű számunkra.

A rendszeresen elvégzett „Segíts Fejleszteni” vendégelégedettségi kutatások elemzése segít minket abban, hogy egyre jobb szolgáltatást nyújtsunk, és folyamatosan megújuljunk. Ügyfeleink örömmel tapasztalják, hogy a feltárt igények kielégítése nyomán munkavállalóik egyre elégedettebbek szolgáltatásunkkal.

Szeretne többet is megtudni ételeink minőségéről és az élelmiszerbiztonságról?