Minőség & Biztonság

Az Eurest üzemeltetési alapelvei között első az élelmiszer- és munkabiztonság.

Irányítási rendszerünk és tanúsítványaink


ISO icons


Az Eurest Étteremüzemeltető Kft. a 2001-es év óta ISO 9001 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszerben működteti egységeit. Irányítási rendszerünknek szerves része a HACCP alapelvek szerint működő élelmiszerbiztonsági rendszerünk is, melyet az ISO 22000 élelmiszerbiztonsági szabvány szerint független és külső szervezettel külön is tanúsíttattunk.

Folyamataink középpontjában legnagyobb értékünk, a munkavállalóink állnak, biztonságos munkavégzési körülményeik a cégvezetés egyik fontos fókuszpontja. A biztonságos munkahelyek iránti elkötelezettségünket erősítjük meg 2010 óta minden évben az OHSAS 18001 szabvány szerinti tanúsítással, illetve annak éves felügyeleti auditjával.

A környezet védelme ma iparágtól függetlenül közös ügy és érdek. Hisszük, hogy otthon, magánszemélyként is sokat lehet tenni érte, de egy nagyvállalatnak ma elengedhetetlen felelőssége, hogy nemcsak gondolatokkal vagy tervekkel, hanem konkrét tettekkel is tegyen lépéseket, és példamutatóan járjon elöl ezen a téren. Az Eurest-nél az elkötelezettséget és a tetteket a 2011-ben megszerzett és azóta fenntartott ISO 14001 tanúsítás igazolja.


Integrált irányítási rendszerünket a Bureau Veritas tanúsította és évente felügyeli.

BV_Certification_N&B_OHSAS18001

Szeretne többet is megtudni ételeink minőségéről és az élelmiszerbiztonságról? Lépjen kapcsolatba velünk!