DIÁK- ÉS GYERMEKÉTKEZTETÉS

Igényes, egészséges és magas színvonalú étkezések az új generáció számára

Szolgáltatásaink

Iskolák és óvodák számára nyújtunk teljes körű hideg- és melegétkeztetést: tízórait, ebédet és uzsonnát.

Étteremüzemeltetés

Főző- és tálalókonyhák, önkiszolgáló éttermek professzionális üzemeltetését végezzük. Minden ügyfelünk számára személyre szabott, az adott körülményekhez igazodó megoldást kínálunk annak érdekében, hogy mind partnereink, mind vendégeink elégedettek legyenek.

Büféüzemeltetés

Az egészséges táplálkozási igényeket kiszolgáló iskolai büféinkben készpénzkímélő, biztonságos mágneskártyával is vásárolhatnak a diákok.

Rendezvényszervezés

Vállalati rendezvények, konferenciák, családi napok szervezésében és lebonyolításában nagy gyakorlattal rendelkezünk - akár több ezer vendég kiszolgálása esetén is.

Automataüzemeltetés

Étel- és italautomaták üzemeltetését fejlett IT-megoldásainknak köszönhetően akár készpénzmentes rendszerben is vállaljuk.

Ételkiszállítás

Országos lefedettségünknek köszönhetően főzőkonyháink révén akkor is friss, meleg ételt biztosítunk, ha ügyfelünk csak egy kisebb tálalókonyhával rendelkezik.

Dietetikai szolgálat

A Dietetikus az étteremben programunk keretében egy rövid vizsgálatot követően szakképzett dietetikus munkatársunk táplálkozási és életmódtanácsokkal látja el vendégeinket az Inbody testösszetétel monitor elemzésének segítségével.

Tanácsadás

Azon ügyfeleink részére, akik saját üzemeltetésben biztosítják munkavállalóik étkeztetését, rendelkezésre bocsátjuk beszerzési forrásainkat, áruforgalmi- és pénztári rendszerünket és igény esetén élelmiszerbiztonsági és egyéb szakmai tanácsadást nyújtunk.

Beruházás

Részt veszünk partnereink konyhatechnológiai- és étteremkialakítási, átalakítási beruházásaiban szaktanácsadóként, a kivitelezés lebonyolítójaként és/vagy a finanszírozás biztosításával.

Kiemelt értékeink

Felelősséget érzünk vendégeink és partnereink iránt. Ezért működési elveinkben a minőségre és biztonságra, az egészségre és környezetünkre, valamint munkatársainkra összpontosítunk.

MINŐSÉG & BIZTONSÁG
Bővebben ›
EGÉSZSÉG & KÖRNYEZET
Bővebben ›
MUNKATÁRSAINK
Bővebben ›
"„Sárbogárdon 2007-ben döntöttünk a SuliRest program mellett, elsősorban takarékossági okokból: 3 főzőkonyhánk volt, feleslegesen, ezért szerettük volna,ha egy külsős cég jobban megszervezi az iskolai étkeztetést... A SuliRest szakemberei fantasztikusan megoldották a feladatot: az önkormányzat számára nemhogy drágábbá, olcsóbbá tették a diákok étkeztetését, a gyerekek pedig annyira szeretik az éttermet, hogy még azok is befizetnek az iskolai ebédre, akik korábban nem tették...”"
Juhász János, polgármester, Sárbogárd

Ételkoncepciók

6000 különböző ételreceptet dolgoztunk ki éttermeink számára. Hogy megfűszerezzük a mindennapokat, hónapról hónapra újabb ízélményekkel várjuk vendégeinket.

Szeretne többet megtudni iskolák és óvodák számára elérhető szolgáltatásainkról? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!