Gyárak

Magas színvonalú éttermi és catering szolgáltatások gyárak számára

Étkeztetési szolgáltatásaink

Étteremüzemeltetés

Főző- és tálalókonyhák, önkiszolgáló éttermek professzionális üzemeltetését végezzük. Minden ügyfelünk számára személyre szabott, az adott körülményekhez igazodó megoldást kínálunk annak érdekében, hogy mind partnereink, mind vendégeink elégedettek legyenek.

Kávézóüzemeltetés

Magas színvonalú kávézóink kellemes kikapcsolódást és felfrissülést biztosítanak.

Büféüzemeltetés

Önkiszolgáló büféink egészséges táplálkozási igényeket is kielégítő kínálatában a helyben készített péksütemények és szendvicsek mellett, házi süteményeket, üdítőitalokat és meleg italokat is kínálunk.

Bekészítés

A kávészünetek és bekészítések pontos és magas színvonalú teljesítése érdekében saját rendelő rendszert fejlesztettünk, ahol a hosszabbra nyúló megbeszélések étel és ital frissítési időpontjait akár előre is megadhatja.

Rendezvényszervezés

Vállalati rendezvények, konferenciák, családi napok szervezésében és lebonyolításában nagy gyakorlattal rendelkezünk - akár több ezer vendég kiszolgálása esetén is.

Pantry

Irodai büféasztal a teakonyhában, egész napos vagy időszakos ellátással, a napszakokhoz illeszkedő változó kínálattal.

Mozgó büfé

A legkényelmesebb szolgáltatásunknak köszönhetően a helyben sült péksütemények, szendvicsek és a frissen főzött kávé házhoz jön az adott telephelyen belül.

Automataüzemeltetés

Étel- és italautomaták üzemeltetését fejlett IT-megoldásainknak köszönhetően akár készpénzmentes rendszerben is vállaljuk.

Ételkiszállítás

Országos lefedettségünknek köszönhetően főzőkonyháink révén akkor is friss, meleg ételt biztosítunk, ha ügyfelünk csak egy kisebb tálalókonyhával rendelkezik.

Dietetikai szolgálat

A Dietetikus az étteremben programunk keretében egy rövid vizsgálatot követően szakképzett dietetikus munkatársunk táplálkozási és életmódtanácsokkal látja el vendégeinket az Inbody testösszetétel monitor elemzésének segítségével.

Tanácsadás

Azon ügyfeleink részére, akik saját üzemeltetésben biztosítják munkavállalóik étkeztetését, rendelkezésre bocsátjuk beszerzési forrásainkat, áruforgalmi- és pénztári rendszerünket és igény esetén élelmiszerbiztonsági és egyéb szakmai tanácsadást nyújtunk.

Beruházás

Részt veszünk partnereink konyhatechnológiai- és étteremkialakítási, átalakítási beruházásaiban szaktanácsadóként, a kivitelezés lebonyolítójaként és/vagy a finanszírozás biztosításával.

Kiemelt értékeink

Felelősséget érzünk vendégeink és partnereink iránt. Ezért működési elveinkben a minőségre és biztonságra, az egészségre és környezetünkre, valamint munkatársainkra összpontosítunk.

MINŐSÉG & BIZTONSÁG
Bővebben ›
EGÉSZSÉG & KÖRNYEZET
Bővebben ›
MUNKATÁRSAINK
Bővebben ›

Ételkoncepciók

6000 különböző ételreceptet dolgoztunk ki éttermeink számára. Hogy megfűszerezzük a mindennapokat, hónapról hónapra újabb ízélményekkel várjuk vendégeinket.

Évszakok

Friss, szezonális alapanyagokból készülő hideg- és meleg ételek, havonta megújuló ízletes szendvicsek, és az évszakra jellemző hideg és meleg italok az Eurest éttermeiben és kávézóiban. Havonta változó szezonális kínálat minden éttermünkben és kávézónkban.

Street Food

Street Food sorozatunk töretlen népszerűsége annak köszönhető, hogy a klasszikus utcai fogásokat minőségi, modern köntösbe bújtattuk. Ezek az ételek amennyire egyszerűek, annyira finomak!

Indiai napok

Eredeti indiai ételek és italok az Eurest éttermeiben a kasmíri konyha hazai mesterétől, Kudirtól. Az Indiai napok során megkóstolhatod India jellegzetes fűszeres ételeit, lepénykenyereit és vegetáriánus dahl-jait.

Itt a Buday

Buday Péter ahol megjelenik, megtölti a teret személyiségével. Finom, újragondolt magyaros és nemzetközi fogásaival érkezik, szívesen beszélget vendégeinkkel, megosztja gasztronómiai tapasztalatait. Élmény!

Fish Market

Fish Market promóciónk séfje, Szabó Péter fantasztikusan jártas mindenféle halas és tengeri finomság elkészítésében. Különleges fogásaival ünnepivé varázsolja a mindennapokat.

Sushi Bár

Japán sushi séfünk kezei alól kerülnek ki a változatos és autentikus sushi fogások. Dobd fel a hétköznapokat Szuhe mesterien elkészített sushi falatkáival!

Kürtős kalács

Egy napra az étterembe költözik a fesztivál- és strandhangulat. Kövesd az illatot a kürtős kalácsos pulthoz és add át magad a frissen sült, roppanós, de mégis puha, illatos tészta csábításának!

Korea

Korea ízeit bemutató promóciónkban világossá válik, miért is áll egy átlagos koreai étkezés négy-ötféle étel elfogyasztásából. A tiszta ízek harmóniája tökéletes összhangot alkot.

Termékek

Chef ajánlat

A Chef ezt választaná ma és jó szívvel ajánlja Neked is.

Grill

Frissen, önek grillezve. Grill mesterünk ön előtt készíti el a grillezett húsokat, halakat és zöldségeket. Nincs ízletesebb, mint egy frissen készülő grillfalat.

pasta-bár

Különböző tészták változatos feltétekkel, az egyszerűtől a különlegesig. Frissen, percek alatt készítjük el az általad választott alapanyagokból.

Salátabár

Szezonális alapanyagból készülő friss natúr és kevert saláták, öntetek, salátatálak, szendvicsek és gyümölcsök. Az élményt öntetek, olajos magvak és egyéb ízesítők teszik teljessé. Súlyra mérve, amennyi jól esik! Egészségedre!

soups&Co

Önkiszolgáló leves és főzelék bár változatos feltétekkel. Ismerős és újszerű alapanyag és íz kombinációk, kisebb vagy nagyobb adagméretben a kívánságod szerint.

szedd magad

Sietsz? Szeretnél többféle ételt megkóstolni? Akkora adagot szeretnél amennyi éppen most jólesik? Szedj magadnak, így te döntöd el mennyit fizetsz.

reggeli ételek

Házi gyümölcsjoghurtok és müzli valamint változatos meleg reggeli ételek.

Szendvicsek

Helyben, frissen készült változatos hideg és meleg szendvicsek.

péksütemények

Változatos gabonákkal készülő sós és édes péksütemények.

házi desszertek és sütemények

Házi készítésű krémek, süteményfalatok.

kávék és forró italok

Eszpresszó és tejes kávéitalok, laktózmentes változatban is.

Smoothie-k és turmixok

Frissítő smoothie-k, gyümölcs- és zöldségturmixok.

üdítőitalok

Coca Cola és Rauch üdítőitalok, ásványvizek, vitamin- és energiaitalok.

Szeretne többet megtudni a gyárak számára elérhető szolgáltatásainkról? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!