Irodaházak

Magas színvonalú éttermi és létesítményüzemeltetési szolgáltatások irodaházak számára

Étkeztetési szolgáltatásaink

Étteremüzemeltetés

Főző- és tálalókonyhák, önkiszolgáló éttermek professzionális üzemeltetését végezzük. Minden ügyfelünk számára személyre szabott, az adott körülményekhez igazodó megoldást kínálunk annak érdekében, hogy mind partnereink, mind vendégeink elégedettek legyenek.

Kávézóüzemeltetés

Magas színvonalú kávézóink kellemes kikapcsolódást és felfrissülést biztosítanak.

Bekészítés

A kávészünetek és bekészítések pontos és magas színvonalú teljesítése érdekében saját rendelő rendszert fejlesztettünk, ahol a hosszabbra nyúló megbeszélések étel és ital frissítési időpontjait akár előre is megadhatja.

Rendezvényszervezés

Vállalati rendezvények, konferenciák, családi napok szervezésében és lebonyolításában nagy gyakorlattal rendelkezünk - akár több ezer vendég kiszolgálása esetén is.

Pantry

Irodai büféasztal a teakonyhában, egész napos vagy időszakos ellátással, a napszakokhoz illeszkedő változó kínálattal.

Mozgó büfé

A legkényelmesebb szolgáltatásunknak köszönhetően a helyben sült péksütemények, szendvicsek és a frissen főzött kávé házhoz jön az adott telephelyen belül.

Automataüzemeltetés

Étel- és italautomaták üzemeltetését fejlett IT-megoldásainknak köszönhetően akár készpénzmentes rendszerben is vállaljuk.

Ételkiszállítás

Országos lefedettségünknek köszönhetően főzőkonyháink révén akkor is friss, meleg ételt biztosítunk, ha ügyfelünk csak egy kisebb tálalókonyhával rendelkezik.

Dietetikai szolgálat

A Dietetikus az étteremben programunk keretében egy rövid vizsgálatot követően szakképzett dietetikus munkatársunk táplálkozási és életmódtanácsokkal látja el vendégeinket az Inbody testösszetétel monitor elemzésének segítségével.

Tanácsadás

Azon ügyfeleink részére, akik saját üzemeltetésben biztosítják munkavállalóik étkeztetését, rendelkezésre bocsátjuk beszerzési forrásainkat, áruforgalmi- és pénztári rendszerünket és igény esetén élelmiszerbiztonsági és egyéb szakmai tanácsadást nyújtunk.

Beruházás

Részt veszünk partnereink konyhatechnológiai- és étteremkialakítási, átalakítási beruházásaiban szaktanácsadóként, a kivitelezés lebonyolítójaként és/vagy a finanszírozás biztosításával.

Kiemelt értékeink

Felelősséget érzünk vendégeink és partnereink iránt. Ezért működési elveinkben a minőségre és biztonságra, az egészségre és környezetünkre, valamint munkatársainkra összpontosítunk.

MINŐSÉG & BIZTONSÁG
Bővebben ›
EGÉSZSÉG & KÖRNYEZET
Bővebben ›
MUNKATÁRSAINK
Bővebben ›

Nyilvános éttermeink

Office Garden II. Irodaház

1117 Budapest, Alíz utca 2.

Parkway Irodaház

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.

Science Park Irodaház

1117 Budapest, Irinyi József u. 4-20. A épület, földszint

Ételkoncepciók

6000 különböző ételreceptet dolgoztunk ki éttermeink számára. Hogy megfűszerezzük a mindennapokat, hónapról hónapra újabb ízélményekkel várjuk vendégeinket.