Kórházak

Piacvezető az egészségügyi szegmensben 2009 óta.

Étkeztetési szolgáltatásaink

Étteremüzemeltetés

Főző- és tálalókonyhák, önkiszolgáló éttermek professzionális üzemeltetését végezzük. Minden ügyfelünk számára személyre szabott, az adott körülményekhez igazodó megoldást kínálunk annak érdekében, hogy mind partnereink, mind vendégeink elégedettek legyenek.

Kávézóüzemeltetés

Magas színvonalú kávézóink kellemes kikapcsolódást és felfrissülést biztosítanak.

Bekészítés

A kávészünetek és bekészítések pontos és magas színvonalú teljesítése érdekében saját rendelő rendszert fejlesztettünk, ahol a hosszabbra nyúló megbeszélések étel és ital frissítési időpontjait akár előre is megadhatja.

Rendezvényszervezés

Vállalati rendezvények, konferenciák, családi napok szervezésében és lebonyolításában nagy gyakorlattal rendelkezünk - akár több ezer vendég kiszolgálása esetén is.

Mozgó büfé

A legkényelmesebb szolgáltatásunknak köszönhetően a helyben sült péksütemények, szendvicsek és a frissen főzött kávé házhoz jön az adott telephelyen belül.

Automataüzemeltetés

Étel- és italautomaták üzemeltetését fejlett IT-megoldásainknak köszönhetően akár készpénzmentes rendszerben is vállaljuk.

Ételkiszállítás

Országos lefedettségünknek köszönhetően főzőkonyháink révén akkor is friss, meleg ételt biztosítunk, ha ügyfelünk csak egy kisebb tálalókonyhával rendelkezik.

Dietetikai szolgálat

A Dietetikus az étteremben programunk keretében egy rövid vizsgálatot követően szakképzett dietetikus munkatársunk táplálkozási és életmódtanácsokkal látja el vendégeinket az Inbody testösszetétel monitor elemzésének segítségével.

Tanácsadás

Azon ügyfeleink részére, akik saját üzemeltetésben biztosítják munkavállalóik étkeztetését, rendelkezésre bocsátjuk beszerzési forrásainkat, áruforgalmi- és pénztári rendszerünket és igény esetén élelmiszerbiztonsági és egyéb szakmai tanácsadást nyújtunk.

Beruházás

Részt veszünk partnereink konyhatechnológiai- és étteremkialakítási, átalakítási beruházásaiban szaktanácsadóként, a kivitelezés lebonyolítójaként és/vagy a finanszírozás biztosításával.

Kiemelt értékeink

Felelősséget érzünk vendégeink és partnereink iránt. Ezért működési elveinkben a minőségre és biztonságra, az egészségre és környezetünkre, valamint munkatársainkra összpontosítunk.

MINŐSÉG & BIZTONSÁG
Bővebben ›
EGÉSZSÉG & KÖRNYEZET
Bővebben ›
MUNKATÁRSAINK
Bővebben ›
„2009-ben indult együttműködésünk alatt elégedetten tapasztaltuk, hogy az Eurest Kft. a jelentős összegű beruházáson túl minden vállalását az indulásnál jelentkező problémák ellenére teljesítette, legyen szó betegélelmezésről vagy a megszépült alkalmazotti éttermek üzemeltetéséről. A Semmelweis Egyetem, mint Magyarország legnagyobb és legkomplexebb egészségügyi intézménye jelentős kihívást jelent az étkeztetés szempontjából is. A kiterjedt logisztika megszervezésében, a mindennapok során felmerülő változásokra adott megoldásaival, rugalmasságával az Eurest Kft. számunkra a megbízható partnert jelenti."
Dr. Ivády Vilmos, Gazdasági Főigazgató, Semmelweis Egyetem
" „Ilyen partner minden vezető álma. A szolgáltatás magas szintű és zökkenőmentes. A kiszervezés előtt napi problémákkal szembesültünk folyamatosan, most pedig csak az a feladatunk, hogy lemenjünk ebédelni.”"
Csuka Lajosné, gazdasági igazgató, Markusovszky Kórház, Szombathely
"„Minden zökkenőmentesen zajlott. A teljes konyhai, éttermi rekonstrukció szinte észrevehetetlen maradt a számunkra, mégis egy sokkal magasabb szintű szolgáltatást kapunk, mely kevesebbe kerül a kórháznak, mint a régi rendszer.”"
Dr. Csiba Gábor, főigazgató főorvos, BAZ Megyei Kórház, Miskolc
" „Kétféle menüből választhatok, és mindegy melyiket választom, mindegyik finom.”"
László Péter, beteg, Szt. Pantaleon Kórház, Dunaújváros
"„… az ételek szerintem kitűnőek, a kiszolgálás udvarias, kedves és figyelmes...”"
Prof. István Lajos, vendég, Markusovszky Kórház, Szombathely

Nyilvános éttermeink

Markusovszky Szombathely

9700 Szombathely, Markusovszky út 3.

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház

9023 Győr, Vasvári Pál u. 2-4.

Termékek

Chef ajánlat

A Chef ezt választaná ma és jó szívvel ajánlja Neked is.

Grill

Frissen, önek grillezve. Grill mesterünk ön előtt készíti el a grillezett húsokat, halakat és zöldségeket. Nincs ízletesebb, mint egy frissen készülő grill falat.

pasta-bár

Különböző tészták változatos feltétekkel, az egyszerűtől a különlegesig. Frissen, percek alatt készítjük el az általad választott alapanyagokból.

Salátabár

Szezonális alapanyagból készülő friss natúr és kevert saláták, öntetek, salátatálak, szendvicsek és gyümölcsök. Az élményt öntetek, olajos magvak és egyéb ízesítők teszik teljessé. Súlyra mérve, amennyi jól esik! Egészségedre!

soups&Co

Önkiszolgáló leves és főzelék bár változatos feltétekkel. Ismerős és újszerű alapanyag és íz kombinációk, kisebb vagy nagyobb adagméretben a kívánságod szerint.

szedd magad

Sietsz? Szeretnél többféle ételt megkóstolni? Akkora adagot szeretnél amennyi éppen most jólesik? Szedj magadnak, így te döntöd el mennyit fizetsz.

reggeli ételek

Házi gyümölcsjoghurtok és müzli valamint változatos meleg reggeli ételek.

Szendvicsek

Helyben, frissen készült változatos hideg és meleg szendvicsek.

péksütemények

Változatos gabonákkal készülő sós és édes péksütemények.

házi desszertek és sütemények

Házi készítésű krémek, süteményfalatok.

kávék és forró italok

Eszpresszó és tejes kávéitalok, laktózmentes változatban is.

Smoothie-k és turmixok

Frissítő smoothie-k, gyümölcs- és zöldségturmixok.

üdítőitalok

Coca Cola és Rauch üdítőitalok, ásványvizek, vitamin- és energiaitalok.

Szeretne többet megtudni kórházak számára elérhető szolgáltatásainkról? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!