Sportlétesítmények

Sportlétesítmények büféit és éttermeit üzemeltetjük, valamint VIP-rendezvények lebonyolítását vállaljuk.

Étkeztetési szolgáltatásaink

Étteremüzemeltetés

Főző- és tálalókonyhák, önkiszolgáló éttermek professzionális üzemeltetését végezzük. Minden ügyfelünk számára személyre szabott, az adott körülményekhez igazodó megoldást kínálunk annak érdekében, hogy mind partnereink, mind vendégeink elégedettek legyenek.

Kávézóüzemeltetés

Magas színvonalú kávézóink kellemes kikapcsolódást és felfrissülést biztosítanak.

Bekészítés

A kávészünetek és bekészítések pontos és magas színvonalú teljesítése érdekében saját rendelő rendszert fejlesztettünk, ahol a hosszabbra nyúló megbeszélések étel és ital frissítési időpontjait akár előre is megadhatja.

Rendezvényszervezés

Vállalati rendezvények, konferenciák, családi napok szervezésében és lebonyolításában nagy gyakorlattal rendelkezünk - akár több ezer vendég kiszolgálása esetén is.

Automataüzemeltetés

Étel- és italautomaták üzemeltetését fejlett IT-megoldásainknak köszönhetően akár készpénzmentes rendszerben is vállaljuk.

Ételkiszállítás

Országos lefedettségünknek köszönhetően főzőkonyháink révén akkor is friss, meleg ételt biztosítunk, ha ügyfelünk csak egy kisebb tálalókonyhával rendelkezik.

Dietetikai szolgálat

A Dietetikus az étteremben programunk keretében egy rövid vizsgálatot követően szakképzett dietetikus munkatársunk táplálkozási és életmódtanácsokkal látja el vendégeinket az Inbody testösszetétel monitor elemzésének segítségével.

Büféüzemeltetés

Önkiszolgáló büféinket úgy alakítjuk ki, hogy a helyben készülő friss termékeink kínálata könnyen áttekinthető legyen és gyorsan kiszolgáljuk vendégeinket.

Létesítményüzemeltetési szolgáltatásaink

Kertészet

Rendszeres parkfenntartás, növényültetés és -ápolás, fű- és sövénynyírás.

Kültéri takarítás

Parkoló- és udvartisztítás, hóeltakarítás és csúszásmentesítés.

Belső takarítás

Teljes körű takarítási megoldások az épületen belül. Nappali és éjszakai fenntartó takarítás, eseti nagytakarítás, speciális felületek tisztítása.

Kiemelt értékeink

Felelősséget érzünk vendégeink és partnereink iránt. Ezért működési elveinkben a minőségre és biztonságra, az egészségre és környezetünkre, valamint munkatársainkra összpontosítunk.

MINŐSÉG & BIZTONSÁG
Bővebben ›
EGÉSZSÉG & KÖRNYEZET
Bővebben ›
MUNKATÁRSAINK
Bővebben ›
Szeretne többet megtudni sportlétesítmények számára elérhető szolgáltatásainkról? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!